We zouden het super leuk vinden als je een
berichtje achterlaat!

                                              
E.Bandstra 08-06-2018 om 21:54:21

Bestelling keurig verzonden en snelle verzending

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
Dydy 23-05-2018 om 18:28:13

Goeie service en ga zeker daar vaker kopen!!

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
Dydy 26-04-2018 om 17:10:17

Goed geholpen door Linda vaste klant er bij�

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
angelique 04-04-2018 om 18:31:31

leuke kleding mooie kwaliteit

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
Ramonda 05-12-2017 om 00:08:05

Na bestellen ,volgende dag al bezorgd. En als verrassing nog een heel leuk armbandje erbij gekregen.
Zeer tevreden ,leuke jurk !!

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
angelique 06-09-2017 om 08:18:27

snelle levering goede prijs,kwaliteitsverhouding
leuke en betaalbare kleding

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
Angelique 05-09-2017 om 18:07:30

Snelle levering goede prijs en kwaliteitsverhouding

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
D&L Trends 06-07-2017 om 23:27:33

Wij vinden het zeer belangrijk dat u als klant een bericht achterlaat ons gastenboek, zodat wij onze service optimaal blijft!

Zoals onderstaand review, deze mevrouw kreeg haar bestelling pas 4 dagen later binnen.

Wij verzenden onze bestellingen dezelfde dag als deze voor 17.00 binnen komt of de volgende dag, mocht er vertraging voorkomen met de verzending van de bestelling informeren wij de klant.

Voor de levering van de pakketten zijn wij afhankelijk van Post NL, het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat dit enige vertraging oploopt, echter onze ervaring is dat het de volgende dag geleverd wordt!

Uiteraard hebben wij even een mailtje naar Angelique gestuurd.

Team D&L Trends




Beste Angelique,

Het betreurd ons dat u de bestelling pas na 4 dagen heeft ontvangen.
Wij hebben uw bestelling op 29 juni om 19:13 ontvangen, zoals u kunt zien hebben wij uw bestelling de volgende dag meteen verzonden, normaal levert Post NL meteen de volgende dag, dat het brievenbus pakketje pas 4 juli is ontvangen kunnen wij helaas niets aan doen, deze vertraging ligt bij Post NL.
Gelukkig komt deze vertraging niet veel voor en wij betreuren dan ook dat dit bij u is voorgekomen.

De maat van de top hebben wij inmiddels aangepast naar 42/44

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben,


Angelique 06-07-2017 om 20:25:55

Erg leuke top maar maat valt kleiner dan beschreven duurde 4 dagen voor levering dus geen 2

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
Caroline 30-05-2017 om 21:06:23

Snelle levering van de producten en mooie tunieks ontvangen

Algemeen
Prijs
Communicatie
Levering
Betrouwbaarheid
Service
Betaling
 
Pagina 1 van 9


| Meer