Retour beleid D&L Trends


Ons retour beleid:

Mocht onverhoopt een artikel niet passen of bevallen, dan kunnen de artikelen gewoon retour gestuurd worden en krijg je het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug gestort op je bankrekening.  Dit geldt natuurlijk ook voor artikelen die je gekocht hebt in de sale. Artikelen kunnen retour gezonden worden binnen 14 dagen na ontvangst.
De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

Wat moet je doen:
Vul ons contactformulier in (deze kan je vinden op onze contact pagina), of stuur een mailtje naar onze klantenservice:  klantenservice@dltrends.nl vermeld het factuurnummer en de artikelen die je retour wilt sturen.

Niet zomaar terug sturen, je krijgt namelijk van ons een creditnota/retour bon naar aanleiding van je mail, deze heb je nodig voor de retour zending!


Een teruggestuurd product wordt altijd geaccepteerd, tenzij:
  • Artikelen worden retour genomen als ze retour gezonden worden in de nieuw staat.  
  • Artikelen dienen voorzien te zijn van aangehechte kaartjes/Labels.
  • Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn.
  • Je zelf hebt geprobeerd een schade of gebrek te herstellen;
  • Een ingevulde credit/retourbon.
Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan zullen wij het aankoop bedrag van het artikel of artikelen binnen 5 werkdagen terugstorten op jouw bankrekening.

Vergoeding verzendkosten bij retour Nederland:
Bij bestellingen onder de € 50,- worden de verzendkosten die je betaald hebt voor de verzending van je bestelling vergoed, bij bestellingen boven de
 € 50,- worden de verzendkosten voor de retour niet vergoed, de bestelling is immers al gratis verzonden!

Vergoeding verzendkosten bij retour Belgie en Duitsland: 
Bij bestellingen onder de € 75,- worden de verzendkosten die je betaald hebt voor de verzending van je bestelling vergoed, bij bestellingen boven de
 € 75,- worden de verzendkosten voor de retour niet vergoed, de bestelling is immers al gratis verzonden!


Let op! 
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat D&l Trends niet aansprakelijk is voor beschadigen of zoekraken van retourgestuurde producten. Vraag daarom altijd om een 3S (tracking)nummer bij het postagentschap. (daarmee is het verzendtraject van het pakket te volgen)


Verwerking en terugbetaling van je retourzending

Je retour wordt  na ontvangst van je pakket, per e-mail bevestigd. Het bedrag van je retour wordt binnen 5 werkdagen teruggestort op je bankrekening.